Over ons

Dierenkliniek Leloup is een huisdierenpraktijk met als dierenartsen Marcel Leloup en Huub Bootsmaen met assistentes Ineke, Petra en Eveliene. 

 De kliniek bestaat sinds 2002 en is geheel gericht op onderzoek en behandeling van de “kleine huisdieren”. Het is een kleine prettige praktijk met tijd en aandacht voor dier en mens. Onderzoek en behandeling van een huisdier gebeurt altijd in goed overleg met de eigenaar. Wij werken op afspraak,, opdat er geen lange wachttijden zijn in de wachtkamer en het consult in de behandelkamer rustig en niet gehaast verloopt.

U kunt bij ons terecht voor veel aanvullende onderzoeken. Op de praktijk in Olst zijn mogelijk: bloed-, röntgen- en echo-onderzoeken. Met al deze onderzoeksmogelijkheden én de ruime ervaring daarmee, is het zelden nodig om door te verwijzen naar een specialist. Wij opereren met uiterst veilige narcose en met maximale pijnstilling. 

Wat opereren wij zoal? Klik even op https://leloup-olst.nl/page/Operaties

Nog altijd volgt Marcel, met inmiddels meer dan 30 jaar praktijkervaring, nascholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Collega Huub Bootsma is in de praktijk komen werken in 2022 en werkt ook al meerdere jaren in praktijk Nanda in Zwolle. 

 

Wij doen er alles aan om uw huisdier de meest optimale zorg te leveren. En dat tegen een redelijke prijs. Wij hopen dat u het ook zo zult ervaren in onze praktijk. U bent van harte welkom!