Dienstregeling

Avond/nachtdienst  op

maandag
dinsdag*
woensdag*
donderdag

wordt o.h.a.door Marcel Leloup zelf verzorgd. 

*  's avonds in de winterperiode, op dinsdagen en woensdagen, heeft Marcel  tussen 18.30 en 22.00 uur andere bezigheden. Na 22.00 uur kunt u hem wel weer goed bereiken. Dus als het  even kan wachten tot na 22.00 uur, belt u hem dan alsnog.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Weekenddienst:
verzorgt Marcel 1 op de 3 weekenden zelf. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PS: Wanneer hij zelf geen avond/nacht/weekend-dienst heeft en/of op vakantie is, krijgt u via het antwoordapparaat te horen met welke Dierenkliniek in Zwolle u contact kunt zoeken. Het zijn in Zwolle pure gezelschapsdierenklinieken. 

PS: WOENSDAGEN-overdag: Op elke eerste woensdag van de maand zijn we 'sochtends geopend van 08.15-11.30 uur. Op de andere 3 woensdagen in de maand is de praktijk overdag gesloten. U kunt op die gesloten woensdagen dierenarts Marcel Leloup wel goed bereiken voor advies en evt behandeling van uw zieke hond of kat. Aarzelt u dan ook die dag niet en bel hem gewoon. Hij komt er graag voor naar de praktijk. U betaalt voor dit woensdagconsult niet meer dan wanneer u op een van de andere werkdagen zou komen voor een dagconsult.