Dienst

TEL: 0570-560190


Marcel Leloup verzorgt oha zelf  de maandag- én woensdagavonddienst. Daarnaast verzorgt hij 1 op de 3 weekenddiensten zelf. 


Heeft hij zelf geen dienst,  dan wordt u doorverwezen naar een dierenarts in Zwolle. Als u op een van de onderstaande praktijken in Zwolle klikt, krijgt u hun website in beeld. Het zijn allen  Gezelschapsdierenpraktijken.   

 

Dierenkliniek de Beer

Dierenkliniek Ittersum

Dierenkliniek Nanda

Dierenkliniek Schellerlanden 

 

In de  lockdown periode waarbij Nederland  “op slot”  is gegaan , blijft de dierenarts bereikbaar en staat voor u klaar om u te helpen met uw huisdier. Gelukkig maar ! U kunt dus ook nog steeds terecht bij ons. Echter ook wij proberen het Corona-virus buiten de deur te houden door oa het  aantal menscontacten te beperken.  Zo plannen wij minder afspraken op een dag, hanteren ruimere afspraaktijden en hebben we kortere openingstijden.  Zo sluiten wij de komende weken dan ook om  16.00 uur. Dierenarts Marcel Leloup blijft na sluitingstijd wel goed bereikbaar en komt, indien nodig, voor behandelingen alsnog naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.


Aldus zijn de Openingstijden  t/m maandag 8 februari: 


maandag

08.15 - 16.00

dinsdag

08.15 - 16.00

woensdag

 GESLOTEN

donderdag

08.15 - 16.00

vrijdag

08.15 - 16.00


*  Op de woensdag is de praktijk weliswaar gesloten maar is Marcel Leloup wel goed bereikbaar voor behandeling van uw zieke huisdier. Belt u ook op de woensdag dus gewoon 0570-560190, voor het maken van een afspraak.